Veckan som kommer

Vi har ännu en hektisk vecka framför oss på kontoret. Jag ska:
  • idag jobba från 8,00 till kanske 21,00. Jag vet inte exakt hur länge, men vi sa att vi skulle köra ett race så att vi blev klara med väldigt mycket. Det kanske blir ännu längre, vad vet jag? Vi har ju som sagt en ny kund att sätta oss in i och jobba med redan från och med idag. Så vi kände att för att komma ikapp i vår lite för fullbokade vecka så blir det skönast att ta en dag och gå all in.
  • idag även träffa två personer som vi vill anställa. Ja vi vill gärna anställa både men måste välja en. Trist. Fy vad det kommer att bli svårt.
  • på torsdag vara på Internet i Fokus. Jag ska vara moderator, Anni ska komma dit och prata “Social Selling” och Sanna och Amanda kommer sitta i publiken och ta emot frågor från Twitter och kasta upp de till mig på scenen. 
  • imorgon, äta lunch med Swedbanks VD Birgitte Bonnesen. Jag gjorde samma sak för nåt år sen, åt lunch med dåvarande VD'n Michael Wolf. Ja det var inte bara jag och han, och det kommer inte heller vara bara jag och hon. Jag tror att vi är 8-10 personer. Väldigt trevligt.
  • klippa ihop det sista i vloggen. Det tar sån tiiiid första gången när man inte riktigt vet hur man ska filma, utan filmar alldeles för mycket. För säkerhets skull…
  • på onsdag gå på bloggevent, som vi är med och sponsrar, på Hotel Duxiana. Det är ingen mindre än Linda och Better Bloggers som kommer till stan. Det ska bli så kul. Anmäl er här om ni vill komma. Det är alldeles gratis och en kul get together för bloggare. 
  • köra PT-dag på fredag och sen AW med Johanna och förmodligen även mina kollegor. Förutom Anni som prioriterar sin bästa kompis födelsedag. Dåligt.

Men nu kör vi igång veckan! Jag är faktiskt otroligt pepp, förutom att båda barnen hade huvudvärk igår. Mio var bättre på kvällen men Alvin hade jätteont. Hoppas, hoppas, hoppas att de är bra idag. (Ja för det här inlägget skrevs tidigt på morgonen)

För precis ett år sen på Internet i Fokus så vann jag och Karsten “Årets Digitala Entreprenör”. Kul 🙂
 

0 thoughts on “Veckan som kommer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *