Nya poddar

Jag har lite roligt poddsnack att göra här:
  • Mamma & dotter-podden, som vi lanserade förra söndagen, har gått så fantastiskt bra. På bara några dagar hade de – Annica & Malou, som alltså är två helt okända personer – fått 1,000 lyssnare!
Och nu börjar vi närma oss 2,000. Så himla roligt. Men jag måste ju också säga att ämnet är alldeles genialiskt: En mamma och en tonårsdotter. Hur bra? Ja men vi är stolta, det måste jag medge, även om det är de här två som gör podden till den grymma lyssning som den är. 

Och nu idag har de dessutom hamnat på plats två (!) under “Familj”. Himla kuligt. Ja ja, jag vet att det inte innebär att de har fler lyssnare än till exempel Tvillingpodden – som Jessica och Angelica (härligare människor får man leta efter. Älskar, älskar, älskar Tvillingpodden) gör – har, utan att det handlar om att de har flest nya lyssnare under senaste dygnet i kombination med många och bra recensioner. Det är Apple som har sina algoritmer, vilket väl är bra för att få med nykomlingar som får många lyssnare, på listan. 
  • Sen har jag en annan poddgrej också… Jag har spelat in avsnitt 2 av en ny podd idag. En podd som jag kommer att köra varje vecka med… en annan person. Jag tror att ni skulle kunna gissa vad den kommer att handla om och jag lovar att alldeles, alldeles snart avslöja det. Pilotavsnittet blev ett… pilotavsnitt, men det här avsnittet – avsnitt 2 – blev riktigt, riktigt bra. Den här podden kommer att komma ut på tisdagar, så om Apple jobbar på snabbt och snarast godkänner den så kommer jag avslöja på tisdag… Kan ni gissa? 😉
 

0 thoughts on “Nya poddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *