Workshop-dag

Vi ska ha workshop idag tillsammans med de som ska sponsra nästa säsong av “På Insidan“. Vi ska hitta på ett bra upplägg så att det blir ett så stort värde, för dem, som möjligt Jag personligen tycker inte att det ger så mycket när man bara nämner en sponsor som “Det här poddavsnittet är sponsrat av XXX”, utan tycker att det är mycket bättre när man pratar – genuint, annars är det ingen poäng – om företaget med egna ord.
Båda barnen är sjuka. Mio var i skolan igår så jag hade ett litet hopp om honom men idag är han sämre igen, och Alvin har inte ens blivit bättre utan snarare sämre. Vi har dock fått tid till honom på måndag. Han ska in och göra en tryckmätning i ryggmärgen måndag morgon. Det ställer till det ordentligt i mitt schema men det bara måste göras…
Men hörni… det här med morgontrötta barn. Så här ser det ut hemma hos oss varje morgon. Barnen är trötta (det har inte med deras sjukdom att göra) och frusna och går och lägger sig på vårt 27-gradiga badrumsgolv och myser. Ja men jag ska erkänna att jag ofta går in och sätter mig där jag med när jag är frusen. Älskar, älskar, älskar vårt badrum. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *