Sista arbetsdagen

Idag är det sista arbetsdagen innan lite julledighet. Jag kommer kanske inte vara 100 % ledig (jag är så peppad på att få tid till att göra de lite större grejerna såsom budget etc. nu när jag får mer tid över), men jag kommer i alla fall inte behöva åka in till kontoret eller ha några möten. Så jag ser framför mig mycket häng med barnen och väldigt få tider att passa. Jag känner verkligen att jag vill umgås mycket med barnen, som har fått utstå en massa flängande på mig nu när de har varit sjuka så länge. Jag har liksom flängt fram och tillbaka och inte riktigt räckt till någonstans, och nu sista veckan då vi har svinmycket att göra så har jag varit borta jättemycket. Så ledigheten kommer bli så otroligt härlig. 
Imorgon har jag ett par sista julklappar att köpa, som jag tänker att jag drar iväg och fixar direkt på morgonen – och sen tror jag minsann att vi ska julmysa så det står härliga till här hemma. Pepparkakor, julmusik, julmust och kanske lite spel. Jaaa, det vill jag göra. Älskar lille julafton.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *