Frisk barn, Fuelbox & Moodboard

Igår var Alvin så hostig att jag fick åka och hämta honom på skolan redan på förmiddagen, så jag är sådär extra glad över att båda barnen är i skolan idag. Och alltså mår bra. Jippi! Mio är inte helt hundra men jag är ändå glad för att han lyckades ta sig till skolan.
Vi har haft en väldigt pysslig, fixig och kreativ dag på kontoret idag. På förmiddagen började vi med att göra en moodboard till en av våra nya kunder. Vi har kommit på att det är absolut bästa sättet för att tjäna tid i framtiden – att göra en moodboard med text och bilder som vi tänker att vi vill använda när vi kommunicerar åt dem – för att vara överens redan från start.
Vi åt lunch tillsammans och passade på att fota oss till vårt “Nu ska vi testa att sända live-announcement”. Vi ska alltså sända live imorgon klockan 11,30 – på Instagram – så logga in och häng med vetja. Och ställ gärna någon fråga redan nu som vi kan ta upp. Det kan handla om allt från vår bransch, sociala medier, poddar… you name it. Fråga på bara så tar vi upp några av frågorna under vår livesändning på @mamasaidmedia
På eftermiddagen tvingade vi – ja men vi älskar ju det men har samtidigt en hel del annat som måste göras – till oss en stunds Fuelboxande. Om ni är nyfikna på vilken kategori vi valde så kan ni kolla in vår Insta StoryFuelbox är ett gäng (170 tror jag) smarta frågor samlade i en box. Det kan handla om allt från jobb till kärleksliv och relationer och det är väldigt kul och nyttigt att använda dem i ett team så här. 
Men nu är det dags för mig att byta om och gå och Sh'bamma. Kan vara veckans höjdpunkt faktiskt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *