En klagan

Förbered dig på klagan. För Herregud vad den här dagen har varit hektisk. Jag gick upp klockan 04,20 för att köra till Göteborg. Det var dimmigt som tusan så första timmen kom jag inte särskilt långt. Men väl framme i Göteborg, på Gothia Towers, så var det bara toppen. Jag utbildade ett gäng i hur man når ut på bästa sätt i sociala medier. Det är alltid väldigt, väldigt kul.
Jag valde att hoppa lunchen eftersom jag hade bråttom hem till barn, shopping (var tvungen att slinka in på Emporia på vägen hem för att handla något till galamiddagen på fredag. Jag har väl inga galamiddagkläder heller? )  och fotbollsträning, handling av mat, packning, lagning av mat och tusen andra saker. Det blev så mycket att jag glömde att ringa Linda för att podda. Jag är urusel! Och nu är jag så trött att jag håller på att svimma. Eller det har jag varit senaste timmen egentligen, men jag måste härda ut eftersom jag har en del att fixa när barnen har somnat. Åker ju till Stockholm imorgon. 
När jag kom hem så hittade jag den här tidningen i brevlådan. Gillar citaten!
 
Idag har vår kära Christin slutat. Vi kommer sakna henne och det jobb som hon har gjort i våra sociala kanaler men kommer hålla kontakten ändå tänker jag. Men det är ändå alltid trist med avslut tycker jag. Något annat som är väldigt kul är att Anni kommer tillbaka på måndag. Jippi! Men nu… är det nattning av barn och hänga tvätt som står på agendan. Den här dagen kommer gå till historien som dagen då jag trängde in så mycket som möjligt under en och samma dag. Puh. 

0 thoughts on “En klagan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *