Logistikproblem

Är det någonting som frustrerar mig och gör mig sömnlös emellanåt så är det logistikproblemen och det här med att barnen är sjuka så mycket. Eller ja det är ju Mio som är sjuk mycket, men det gör att när Alvin också blir dålig emellanåt så blir det liksom lite för mycket. Det är svårt i vanliga fall också, med jobb, läxor, prov, fotbollsträningar, handling, matlagning och sånt där som ska hinnas med – och när barnen dessutom är sjuka, ja men då blir det extra tufft. Jonas har tidigare mest jobbat kvällar och har därmed kunnat ta barnen mycket på dagarna, men nu är det tvärtom – nu är det jag som tar dem på dagarna… och det funkar sådär. Jag har sagt det förr men säger det ändå igen: Jag känner mig inte tillräcklig någonstans, och får grym ångest över att inte kunna vara fullt ut någonstans. Jag flyger och far mellan ställen och jobbar så fort jag har en stund över och en dator framför mig. Tar liksom alltid tillfället i akt, men drömmer om att kunna sitta hela dagar och inte behöva avbryta hela tiden. Och drömmer om mer kvalitetstid med barnen. Och på jobbet. Och med mig själv. Ja alltid egentligen. 
Idag hade jag den här lille killen med mig. Han hade huvudvärk och fick hänga med mig till Mama Said-kontoret.
Vi har mest haft möten hela dagen, och han är så himla duktig som klarar att sitta där under mitt bord. Ja alltså han sitter inte riktigt under bordet, men ändå. Jag fick i alla fall tid att jobba. 
Och fick som vanligt en härlig dos energi av mina kollegor. 
Speciellt av Mandy ♡
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *