Stor dag idag

Tjohoo! Det är en stor dag idag. Anni är tillbaka. Vår älskade Anni ♡
Hon har varit iväg i tre månader och gjort sitt livs resa (tror jag. Har ju knappt hunnit höra om resan än eftersom det är måndag och vi har fullt upp), men nu är hon alltså här. Jippi! Det blir lite tomt utan Christin och Zandra dock. För nu slutar ju dem… Är det någonting jag inte gillar så är det när saker tar slut. Blä! 
Men hon är alltså tillbaka – brunare och fräschare än nånsin.

Igår hade jag en väldigt effektiv eftermiddag. Jag jobbade undan en himla massa administrativa saker som har legat i en hög (ja en fysisk hög) på mitt bord ett tag. Betalade fakturor och fakturerade. In, ut, in, ut… Kom återigen att tänka på det här med att vi måste göra utbildningar som folk kan ta del av online. Nu när Anni är tillbaka så är det tänkt att hon ska bli projektledare för det. Och så ska vi bli bättre på videos. Det är våra största fokusområden just nu, förutom våra kunder förstås, de går alltid först. 
Hur är det med er då? Har ni lika mycket vårkänslor som jag (iklädd vårjacka, kjol och vårskor!)? 🙂
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *