80,000

Igår skrev Kvällsposten om Mio, och wow vilket genomslag det blev. Nu har folk swishat totalt 80,000 kronor. 80,000! Det är jättemycket pengar. Jag säger det igen: Jag är så otroligt rörd och tycker att det är så fint att det finns så många fina människor som verkligen ger av både tid och pengar. Fint ♡
Idag var även Sydsvenskan här hemma och gjorde en intervju med mig och Mio, men det dröjer nog ett par veckor innan det kommer ut.
Status för Mio just nu är sådär. Han har varit hemma från skolan ett par dagar och har ganska ont i huvudet. Just precis i detta nu är det lite bättre så jag hoppas så innerligt att han kan gå till skolan imorgon. Tänk om han inte är på väg in i en dålig period, utan bara blir bra istället. Vi håller tummarna! Så här vill vi inte ha det längre…
Så här ska han vara. Sprallig och med bus i blicken… 
 
 
 
 

0 thoughts on “80,000

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *