Pressfotografering

Igår hade vi pressfotografering. Det känns alltid som ett stort projekt att dra igång en photoshoot men när man väl gör det så blir det ju så bra. Egentligen förstår jag inte varför det ska vara så svårt… men det är det alltså. Man vill gärna ha rätt kläder på sig, som man står ut med att se på ett tag, och helst inte ha en “bad hair day”. Det sämsta jag har gjort vid en fotografering en gång var att ta på en randig tröja. Eftersom jag använde samma bild i ungefär ett år så kändes det som att jag alltid hade randiga kläder på mig. Så numera försöker jag vara mer diskret. Mellan de seriösa shootsen så tog vi lite andra bilder. Skrattiga, flamsiga, två och två och lite annat. 
Här jag och Mandy när jag försöker krama henne. Hon verkar… osugen….
… men jag tycker att hon mjuknade upp sen, eller hur?
Jag och Anni hade väldigt kul åt nåt. Kommer inte exakt ihåg vad. Kan ha varit Amanda som la fram sitt hysteriska skratt – för att få oss att skratta.
Sen blev det kärlek.
Jag kollade in Sannas klyfta…
… och kunde tydligen inte låta bli att kolla in henne när hon hjulade… För det började hon göra. Kolla gärna på vårt Insta-konto. Vi heter @mamasaidmedia där.
Puss ♡

0 thoughts on “Pressfotografering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *