Dags för inskrivning på neurokirurgen

Idag ska Mio skrivas in på neurokirurgen. Jag gissar att det kommer att ta mer eller mindre hela dagen eftersom vi ska träffa läkare, sköterskor och narkos. Det brukar ta hela dagen… men allt annat är förstås en positiv överraskning. Jag har en del jobbgrejer som jag behöver göra så i allra bästa fall får jag eftermiddagen till det. För när inskrivningen är klar blir han utskriven med permission över helgen. Sen… på tisdag sker operationen.
Mio har börjat bli lite orolig och ställer frågor om hur ont han kommer att ha… och det vet vi ju aldrig eftersom det är så olika från gång till gång. Vissa gånger har han varit väldigt sänkt efteråt och vissa gånger har han redan dagen efter varit uppe och åkt rullstol. Så vi får se. Men jag gissar att det kommer att göra rätt ont den här gången eftersom shunten ska bytas ut helt och hållet. 
Hoppas på det bästa ♡
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *