Några roliga events framöver

Det här inlägget är sponsrat av Mama Said Media
Det händer en hel del kul framöver:
Jag och Alvin ska gå på Sound of music. Det finns inget bättre än att gå på musical själv med honom. Han älskar det (även om han inte alltid erkänner det) och jag älskar det, och det är himla fint att göra en aktivitet bara vi två.
Sen ska jag och min fina vän Maria gå och kolla på Johannes Hansen, som jag skrev om för ett tag sen. Ser sååå mycket fram emot både att träffa Maria men också att höra på hans klokheter. 
Och så är det dags för mig att köra min utbildning i Sociala medier igen. I Stockholm den 18/10 och i Malmö den 16 november. 
 
Sen kör jag, Sanna och Amanda ett frukostseminare den 12/10 där vi bjussar på frukost samt all vår kunskap om poddar. “Podcasts för företag” kallar vi det. Kom gärna om du är intresserad. Det är gratis och anmälan (som måste göras) gör du här. 
Sen är det förstås Internet i Fokus där jag för tredje gången ska vara moderator. Så himla kul dag. Jag älskar Internet i fokus och att vara moderator. Om du vill köpa biljett är det bäst att du passar på för det brukar bli fullt. Här köper du biljett.

Sen bär det förstås av till Tyskland också. Vet inte när, och det kommer jag inte göra förrän vi har fått de tider som vi ska ha här hemma i Lund först. Men det blir i alla fall snart. Mio “längtar” (och vill bli frisk).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *