Vi är så himlans grymma! Nästa år höjer vi lönerna ✨

Idag har jag varit på MyNewsday tillsammans med min kompis Maria (som dessutom var den som bjöd med mig) och lyssnat på en massa smarta människor som pratade om content och hur man på bästa sätt når ut. När jag går på såna här tillställningar så är jag alltid som en svamp som sitter redo att suga åt mig allt, allt, allt som är nytt. Jag tänker att jag säkert kommer få en väldans massa smartheter med mig till kontoret och till mina egna utbildningar och föreläsningar. Och (nu kommer vi till en inte så ödmjuk del i det här blogginlägget) jag inser alltid att vi redan är så jäklans grymma på det vi gör. För det som alla andra smartisar säger är precis det som vi själva säger och jobbar efter. Fast vi alla paketerar våra ord olika, vilket gör att det ändå är väldigt inspirerande att gå och lyssna på sånt här. Så jag säger alltså inte att det var något som var dåligt eller trist, tvärtom så var det lysande och väldigt inspirerande. Det är bara det att vi också är alldeles lysande. Fin insikt va? ?
Dagen till ära hade jag målade naglar, vilket var aaaalldeles för länge sen. Men har man varit på gala så har man.
Vad är det som vi är så duktiga på då menar jag? Jo men jag menar att vi har exakt de där ingredienserna som gör att vi kan skapa innehåll som når ut genom bruset. En av våra regler är att vi först bestämmer oss för vad vi vill säga, och att vi sen vänder på det och funderar utifrån det på vad mottagaren vill höra. Och vi utgår förstås alltid från mottagaren. Aldrig från oss själva. 
När jag kom till kontoret hamnade vi i ett spontanmöte som kom att handla om Mama Said 2018 – och vi kom fram till en del väldigt spännande saker. Det är så mycket vi vill göra, och vi vill gärna ligga steget före och inte bara göra det som är självklart idag, utan även prova på nya saker. Vissa idéer kanske kommer begravas lika fort som vi kom på dem, medans andra kanske blir fantastiska framgångar, man vet aldrig. Men det jag vet är att det är så förbaskat kul att kunna bestämma vad man vill jobba med. Och det är precis det vi gör. Vi kastar upp allt på bordet, och kommer tillsammans fram till vad vi ska satsa på. Och det är alltid utifrån våra egna intressen. Plus att vi så klart har ett lönsamhetsfokus i det. Vi måste ju tjäna pengar. Och jag hoppas och tror att 2018 blir året då vi alla kommer höja våra löner på Mama Said ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *