Varför har jag ont i långfingret?

Nu måste ni hjälpa mig, ni som har koll på sånt här. I cirka en månads tid har jag haft ont i mitt högra långfinger från och till. Det är svullet och gör ont i leden när jag böjer det. Eller om jag trycker på det. Det gör inte ont så att det är olidligt och det är inte rött och varmt, utan bara svullet. Min ring, som jag brukar ha där, går absolut inte på och jag märker att jag anpassar mina rörelser med högerhanden eftersom det gör ont. Mio får alltid gradera på en skala hur ont han har i huvudet när han är på sjukhuset, och om jag skulle göra det så graderar jag det här till fyra, på en skala mellan ett och tio alltså. Så det gör alltså inte SÅ ont, men det försvinner ju inte heller, så något är det som inte står rätt till. Det har också börjat sticka lite och kittlas (vet inte hur jag bättre ska uttrycka det) i ringfingret bredvid. Haha… så! Nu har ni fått alla mina symtom. Berätta vad det är för fel på mig. 
Jo jag har ringt och beställt tid och ska få gå direkt till en handmottagning, eller vad det nu hette, nästa torsdag, men jag tänker ändå att det säkert är några av er som har koll på sånt här och kan ge mig en hint?

0 thoughts on “Varför har jag ont i långfingret?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *