Åre dag 1

God kväll på er! Vilken dag jag har haft! Vi började som ni vet med frukost. Jag bor på tredje våningen och älskar min utsikt över backarna. Vi får gärna lov att byta rum idag tydligen, för att få ustikt över Åresjön istället men jag trivs så bra på den här sidan så jag stannar kvar.
Efter frukosten föreläste Sanna om “Värdeburet ledarskap”, och vi hade workshops kring våra egna värderingar. Jag satt tillsammans med Katta och Jaqueline (länkar kommer, jag har inte de just nu) och vi fick träna på att sitta och lyssna UTAN att svara eller bekräfta den som pratade. Så vi skulle prata tio minuter var, om oss själva, utan att någon fick avbryta. Himla bra övning som jag vill ta hem till Mama Said-gänget. 
Sen fick jag liftkort och skidutrustning som superreseledaren (ja men hon känns som en sån, som hon springer omkring här och fixar och donar och har sig) Sara hade fixat…
… så det var bara att bege mig till rummet för att byta om. Jag älskar känslan när jag ska upp i backen.
Vädret idag har varit helt perfekt för min del, varken för kallt eller blåsigt. 
Och jag är så lycklig när jag kan vara ute så här hela dagen och röra på mig. Det är en fantastisk känsla.
Jag åkte tillsammans med Maja som jag lärde känna idag. Vi hade en helt underbar dag tillsammans med skidåkning och långlunch i backen.

På eftermiddagen var det dags för föreläsningar igen, men de får jag faktiskt berätta mer om sen, för nu ska vi på lanseringsmingel för Lindas bok “Yrke: Influencer“. Vi hörs lite senare. Kul att ni tittar in 🙂
 

0 thoughts on “Åre dag 1

  1. Vilken tur att du kom iväg både av privata och yrkesmässiga skäl! Det ser underbart ut i Åre. Även om jag inte gillar skidor längtar jag lite dit. Kram.

  2. Åh, vad roligt ni verkar ha det! Låter som en toppendag med lite skidåkning mitt i allt. Härligt att få lite aktivitet i det hela och inte bara sitta och lyssna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *