Lanseringsmingel för “Yrke: Influencer”

God morgon på er! Igår var det som sagt lanseringsmingel för Lindas bok “Yrke: Influencer”. Vilken känsla att ha sin egen bok i handen va? Nu ska jag inte ta över showen här, men har jag sagt att jag ska skriva en bok? Tanken är att jag ska sitta en vecka under februari och bara göra det. Men mer om det sen, nu tillbaka till Lindas lanseringsmingel. 
Så här såg jag ut. Min nya grej är att det ska vara bekvämt. Nu kan ni ju inte se hur mjukt det här var, men det var som att gå omkring i en pyjamas.
Här är hon, med sin allra första bok. Coolt va? Jag är så imponerad!
Yrke: Influencer handlar, som ni kanske förstår, om Influencerbranschen och vad man borde tänka på om man vill arbeta som influencer. Är ni minsta intresserade av det yrket, antingen som influencer eller som företag som vill jobba med influencers – läs den!
Alla minglade och fick varsin bok.
Och så gjorde Sara en mini-intervju med Linda…
… som avslutades med att hon läste ett stycke ur boken.
Wow wow wow alltså! Jag blir så imponerad och inspirerad av sånt här. Jag är, som ni vet, en sucker för andra tjejer som tar för sig och gör grymma grejer och går så mycket igång på det att jag kan spricka. Heja dig Linda och Grattis! Nu ska jag iväg och äta frukost, och sen är det föreläsningar och skidåkning med några nya tjejer idag. Jag träffade så inspirerande människor igår kväll, som jag ska berätta mer om sen. Ni vet det här med att ge upp livet i stan, som hårt arbetande entreprenör, och flytta lååångt ut på landet. Cool grej! Men jag berättar mer sen. Puss!

0 thoughts on “Lanseringsmingel för “Yrke: Influencer”

  1. Kul! Jag har ett ex av boken här jämte mig och ska strax börja läsa. Har också haft (har?) en dröm om att skriva en bok. Och faktum är att jag snart haren bok med mitt namn på. Har gått in som medförfattare i en bok som redan finns men som nu ska revideras. Så kul – jag har fått mersmak. Ska bli kul att höra mer om dina bokplaner! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *