Dagen när jag slängde tio timmars jobb i papperskorgen

God morgon! Vet ni vad som hände igår? Jag och Alvin spelade ju Nintendo en stund, och sen när han efter ett tag sa att han ville gå och spela en stund med en kompis, så tänkte jag “YES! Då kan jag lägga en timme till på att få klart webinaret innan mello startar”. Så det gjorde jag.
Och sen, fråga mig inte hur, för det orkar jag inte ens gå in på – jag var väl bara för trött – så råkade jag RADERA HELA PRESENTATIONEN. Så fruktansvärt frustrerande. Jag blev alldeles matt och tänkte ett tag som en tjurig barnunge “Nää, jag GÖR INTE OM DET!”
 
Så jag började googla för att se om det fanns nån lösning. Det fanns det… trodde jag. Men några timmar, och 800 kronor senare (Jag köpte ett program som Apple rekommenderade), så insåg jag att det var bara att börja om igen. Från början. Fy tusan vad vidrigt det är att göra om samma sak två gånger. Men jag är såå glad att jag gjorde det igår kväll så att jag vaknade idag och visste att det var klart. Så nu vänder vi blad och går vidare. Allt är bra. Puh!
Idag ska jag till min PT och köra ett pass nu på morgonen, Alvin ska spela fotboll och sen ska jag fixa med tekniken för webinaret samt att jag ska göra klart den utbildning som jag har imorgon. Ja men det blev en riktig jobbhelg den här helgen. Så blir det ibland. Nästa helg ska jag se till att vara ledig. Vad har ni hittat på i helgen?
 

0 thoughts on “Dagen när jag slängde tio timmars jobb i papperskorgen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *