Jag älskar att känna mig stark och utvilad

God morgon lördag! Idag är jag pigg! Jag har sovit utan att vara uppe och böka för mycket med Mios diabetes vilket känns i hela kroppen. Så himla härligt!
Så nu ska jag äta frukost och sen bege mig till gymmet för att träna ett tidigt pass direkt när de öppnar. Jag älskar att gå dit när jag vet att det finns stänger lediga. Idag är det marklyftsdag och jag känner mig starkare än någonsin vilket är så himla härligt.
Jag tror jag har sagt det tidigare, men säger det ändå igen eftersom jag vill att ni ska ha samma härliga känsla i kroppen som jag: Styrketräning är bra träning av flera anledningar; dels så kan man alltid, under varje pass, höja sig lite, lite grann, vilket gör att man känner att man kommer framåt, och dels så märker jag att om man kör en allsidig styrketräning så blir man väldigt allround-tränad och kan hoppa in i många träningssituationer och känna sig någorlunda lyckad. Den enda haken med att gå till ett gym, om man är nybörjare, är att det är svårt att veta vad man ska göra och det är lätt att känna sig dum. Men då hade jag gått till en PT en gång eller kollat på YouTube och bestämt mig INNAN jag går till gymmet för exakt vad jag ska göra. Smart va? ?
Jag vill få in nån slags yoga idag också och ska faktiskt kolla om det finns nåt bra pass. Åh vad jag älskar att vakna utvilad och stark!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *