Letar efter sommarhus och harmoniskt sovrum. Hjälp!

Vet ni vad?! Mio gick till skolan i morse igen. Jag blir så himla glad när det sker, och nu är det tredje gången på kort tid. Eftersom han gick dit så avbokade jag tiden hos diabetesläkaren, och det var egentligen lite synd eftersom han bara stannade en lektion. Men så blir det ibland. Skolan är viktigast, näst efter hans mående förstås.
Jag har sprungit fram och tillbaka och haft PT-kunder och skulle egentligen ha tränat själv också men jag har varit så otroligt trött idag så jag struntade i det. Japp, uppe inatt igen med lågt blodsocker som sen blev alldeles för högt och sen, efter att jag hade gett insulin, alldeles för lågt igen. BALANS tack! Det är nåt som inte hör ihop med diabetes tyvärr… Ja ja, det får bli träning imorgon förmiddag istället. 

Vet ni vad jag håller på med just nu förresten? Nej, hur ska ni kunna veta det. Det är egentligen två saker:
1) Jag hänger på Pinterest för att få inspiration till mitt sovrum. Jag har liksom aldrig kommit i ordning där sen vi flyttade in och vill så gärna göra det mysigt. Som en oas typ där det råder 100% harmoni. Ja men nu när jag skriver det så inser jag att det kanske är dovt gröna väggar jag ska ha. Och en massa växter. Eller dovt rosa? Ja jag vet inte utan får helt enkelt leta vidare på Pinterest. Ska visa er sen. Och ni får gärna komma med tips. Jag känner mig helt lost…
2) Letar stuga eller hus tills i sommar. Jag HATAR att sitta här hemma i lägenheten om Mio är sjuk. Det finns inget värre än att gå omkring här och titta på dammet medan solen lyser in genom fönstret. Då är det så himla mycket härligare att vara i ett hus på landet nånstans. Kanske nånstans vid en sjö, och där det finns en härlig gräsmatta att sätta sina barfota fötter i varje dag. Jag kan tänka mig ett hus typ VART SOM HELST i Sverige, men hittar inget. Hur svårt kan det vara?
Huset ska vara fräscht, och det ska inte vara i ett villaområde utan mer på landet vid en sjö, eller vid kusten nånstans. Och så vill jag helst att det ska finnas ett extra sovrum så att vi kan ha besök. Jag tänkte nämligen att vi skulle bo där i en hel månad. Vad tror ni om det? Är inte det en bra grej om vi nu har en sjukling hemma?
Nu är det snart FREDAGSMYS! Jag vill kolla på Let's dance men det lyckas jag tyvärr inte locka barnen med så det blir pizza och film ikväll istället. Hoppas att det går bra för Margaux!

0 thoughts on “Letar efter sommarhus och harmoniskt sovrum. Hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *