Möte och poddinspelning i Stockholm

God morgon på er! Igår var jag som sagt i Stockholm, och det var lite skönt att åka dit klockan nio och hem fyra. Inte så extremt tidig morgon alltså, och så kom jag inte heller hem så sent. Härligt! Jag visste knappt vad jag skulle göra när jag hade en hel kväll ledig så där, men det är så otroligt skönt att inte ha några åtaganden. Mer sånt tack! Jag längtar tills jag kommer ha ännu lite mer balans i livet.
Hur som helst, Stockholm då… Det var svinkallt, så jag började med att sätta mig med en kopp te när jag kom fram, jag var nämligen tidig till mitt första möte. 
Som ni vet så har jag börjat kontakta företag som vi vill jobba med och som vi tror att vi kan skapa värde för, och det är så himla kul att själv “välja” vem vi vill jobba med. Nu är det så klart inte så att alla svarar på mina mail med ett rungande JA, men när jag får till möten så slutar de alltid väldigt positivt. Förmodligen för att vi bara kontaktar såna som vi tror passar med oss som sagt. Hur som helst, mötet gick jättebra och jag håller VERKLIGEN tummarna för att vi får till ett samarbete med dem. Hjälp gärna till att hålla tummarna✊
Efter det mötet så åkte jag direkt till Loppi för att träffa Felicia, och som vanligt när jag träffar henne så blir jag full av energi och inspiration. Vi har så mycket att prata om och det blir liksom högt och lågt. Vi skulle ju podda – om influencer marketing från hennes perspektiv som nätverk- och det gjorde vi också. Det blev en jättebra podd. Men vi pratade också om annat. Bland annat om att vi har en utmaning: Vi ska köpa en varsin topp i färg. Alltså inte svart, vit, beige eller grå utan mer färgstark liksom. Vi tog i hand på det, så det känns bra! Jag ska definitivt inte förlora den här utmaningen, och även om det är lättare nu när det är sommar (eller ja snart i alla fall) så är det ändå… svårt. Men ni ser ju ändå bilden ovan… jag har mina stunder?
I alla fall… Jag kom hem redan vid 18 och tog det lugnt hela kvällen. Fick iväg mitt anbud på den där upphandligen som vi hoppas så mycket på, läste lite bloggar, kollade YouTube, förberedde blogginlägg själv, kollade statistik… ja tillbakalutade saker helt enkelt. Mysigt att bara ta det lugnt utan barn en kväll.
Och på tal om det jag skrev igår morse… i helgen ska jag ut i skogen! Jag har visserligen ett viktigt åtagande… Jag ska stå i kiosken halva dagen på Alvins fotboll, men jag ska ändå få till en runda i skogen – om vädret känns lämpligt vill säga. Men nu ska jag göra mig klar och sticka till gymmet innan jag åker till kontoret. Hej så länge ?‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *