Föreläsning & födelsedag

God morgon fina ni ☀️ Ny dag, ny vecka och födelsedagsvecka minsann. Varför pratar alla om födelsedagsveckor förresten? Jag fyller år imorgon och det är den dagen, och på lördag när det blir fest, som jag firar – inga andra dagar. Vad menas med födelsedagsvecka? Firar man hela veckan då eller? Herregud vad jobbigt? 
Men fira det ska vi göra så klart. Imorgon ska jag först äta födelsedagsfrukost här hemma tillsammans med barnen. De vill att vi går upp riktigt tidigt så att vi hinner sitta en stund, så det ska jag greja. Ja det blir nog jag som får ställa klockan och väcka alla morgontrötta små killar…
Sen är det jobb som vanligt, och då ska vi ha bubbellunch i restaurangen i huset där vi sitter. Det blir jag, Anni, Amanda och Sanna (kollegorna) plus Johanna och Alexandra (två kompisar som inte kan komma på festen på lördag). Det kommer bli sååå mysigt! Älskar såna där mitt-på-dagen-bubbel-tillställningar.
Sen på lördag kväll så hade jag egentligen tänkt ha fest här hemma men det är en omöjlighet att hinna få till. Det är väldigt mycket att göra på jobbet just nu och tyvärr så måste jag prioritera bort det. MEN… jag vägrar att prioritera bort roliga grejer som är bra för själen (umgås med vänner) så det blir fest ute på krogen istället. Vi blir 12 stycken som ska ut och äta tre-rätters och festa till det på lördag. Så himla kul! ?
Men nu ska jag väcka barnen och sen sticka iväg och ha en föreläsning! Jag har två föreläsningar den här veckan. Så kul! Jag älskar att föreläsa!
Hur ser er vecka ut? Tänk om ni alla hade kunnat komma hit och fira min födelsedag tillsammans med mig.

15 thoughts on “Föreläsning & födelsedag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *