En fin födelsedag

Vilken bra dag det blev igår hörni! Det var först och främst årets varmaste dag ☀️Så härligt! Och sen så var det en massa andra härliga grejer också. Vi brukar ha födelsedagsfrukost på kontoret men eftersom vi har så mycket att göra och vi ändå skulle ha en bubbellunch där jag även hade bjudit in Johanna och Alexandra, så gav jag stränga order om att jag verkligen inte ville ha nån frukost. Just för tidsbristens skull så kändes det bättre att kunna fokusera på lunchen ju. Men så kom jag till ett kontor med världens finaste kollegor som sjöng, ett stort fruktfat, ballonger och en såååå bra present.
Presenten var en helkväll med bubbel på Möllan. Precis vad jag har bett Anni om eftersom jag kan Möllan (Malmös söder skulle man kunna beskriva det som i korta drag) så otroligt dåligt. 
Eller ja, jag har ju inte bett henne att bjuda mig på en helkväll, mer att hon ska visa mig runt på alla ställen.
Och det fina i att få ett stort fruktfat istället för tårta (jag gillar inte tårta och ÄLSKAR uppskuren frukt). 
Det är så fint att bli firad ❤️ 
Jag är nog en av de lättaste människorna i världen att göra glad och tacksam. Jag ÄLSKAR när folk har ansträngt sig lite, och tycker att det är extra kul med presenter där folk ger sin tid. Så fint.
Sen preppade vi så klart så att vi kunde ta bilder också, till Instagram.
Tanken var att Anni skulle kasta upp några ballonger, och sen gå ur bild. Det var svårare än vi trodde.
Men till slut så.
Vid elva-tiden gick vi ner till restaurangen för att ha bubbellunch… 
…och då kom Johanna och Alex också förbi. Två väldigt fina vänner ❤️ Och så dök Sanna också upp när hon var klar med sina nya åtaganden; hänga på BVC med sin lille Abbe.
Jag fick bubbel, presenter och blommor och kände mig så otroligt firad av alla dessa härliga människor. Hade vi inte haft en så stressig dag så hade det varit ännu bättre, men det var ändå en fantastiskt fin dag. Mina barn hade också köpt sååå fina presenter (Alltså på riktigt fina) som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg, och på kvällen var jag och dem ute och åt på Lilla torg. Sen avslutades kvällen med Gossip girl i sängen tilllsammans med en av de bästa jag vet (Alvin) och en pissnatt (sorry) med en annan av de bästa jag vet Mio och hans diabetes. Men that's life. Diabetesen tar tyvärr aldrig paus. 
 
 
 

46 thoughts on “En fin födelsedag

  1. Ja men stort grattis i efterskott! Låter som en toppendag, även om natten hade kunnat vara bättre. Men sådant är livet. Grattis!

  2. Shit vilka fina kollegor du har! Jag inser att jag aldrig har sagt att jag älskar dig. Det gör jag och det vet du men det är fint att säga ibland också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *