Vi söker en kollega!

Heej kära ni! ? Dagen har som vanligt svischat förbi i 200 km/h. Jag gick upp halv fem i morse igen, för att hinna med, och jag måste säga att det är mycket, mycket enklare att gå upp så tidigt nu på sommaren när det är ljust. Thank god för det i alla fall ?
Igår kväll ville Alvin så gärna ta ett kvällsdopp, och de få timmar som jag har med barnen vill jag gärna försöka vara lugn och närvarande trots att jag egentligen bara ville sätta mig vid datorn och fortsätta mitt arbete när jag kom hem från jobbet igår. Men jag har alltid den där trösten i mig att jag ändå ska upp extremtidigt och att jag då kan göra allt som egentligen skulle ha gjorts dagen innan. 
Men hörni… på tal om det – att det är upp över öronen mycket att göra just nu alltså – så vill jag passa på att tala om att vi söker en ny kollega.
Vi hade möte idag och kom fram till att det får bära eller brista. Egentligen är vi inte ALLS i läget att anställa men det känns inte som att vi har något alternativ. Det här är inte hållbart, plus att vi ju vill driva Mama Said framåt så klart.
Så… Vi behöver en person som är duktig på sociala medier, som vill assistera mig i säljet (och som därmed är en noggrann typ som gillar att fixa, trixa, maila och ha sig och som liksom har koll på läget) och som är en riktig doer. Och en person som, precis som vi, älskar att jobba med roliga saker och sprider glädje på arbetsplatsen.
Är det du? Eller kanske någon annan? Du får gärna sprida ordet vidare. Det krävs att du kan sitta tillsammans med oss på Media Evolution city i Malmö på heltid. 
PS. Jaaa, det är klart att vi tog ett kvällsdopp!
 

15 thoughts on “Vi söker en kollega!

  1. Hoppas ni hittar en person som kan avlasta dig och de andra. Jag lyssnade på senaste podden där du berättade om hur mycket du jobbar. Dum fråga från novis, kan ni inte höja priserna? Jag är säker på att ni gör ett grymt jobb för era kunder, kan ni inte ta ut högre timpenning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *