Bara jobbsnack eller familjeliv?

Hörnini, tack för att ni engagerar er och för att ni är så fina ♡Jag frågade ju vilka ni är och vad ni gillar att läsa i bloggen, och några av er har svarat i kommentarsfältet, några har givit mig input IRL (kompisar och släktingar) och några av er har mailat mig. För det första så är det så himla kul att få ha lite dialog med er – det är ändå det en blogg går ut på tycker jag – och för det andra så är det oerhört mycket värt att få veta vad jag kan förbättra. Vad ni tycker om och vad ni tycker mindre om liksom.
Jag älskar att få kritik, feedback, ris, ros, klagomål – kalla det vad ni vill – om jag får det med kärlek. Något av det fulaste jag vet är att, i ilska, ge “konstruktiv kritik” eller “bara säga vad man tycker” och sen luta sig på nån slags “det är ju bra att ge feedback, det måste du väl kunna ta?”-grej. Det där är bara förtäckt aggression som borde gå ut någon annanstans än över en annan människa. Så den slags påhopp är alltså inte vad jag pratar om nu, utan den som ges med kärlek och som faktiskt kommer för att man bryr sig. Den är fin ♡
Och nu till saken då. Det är några av er som har gett mig den typen av feedback vilket jag verkligen uppskattar. Det är ju ni som är experter på att tala om vad som är bra innehåll i min blogg, eller hur? Och när nu några av er talar om att ni tycker att det har blivit tråkigt i bloggen sen jag slutade skriva om lite vad som helst (plus entreprenörskap och sociala medier) och nu nästan bara skriver om entreprenörskap och sociala medier, så måste jag fråga… Är det så? Tycker ni alla så? ? Jag vill verkligen veta. Jag har själv tänkt att jag är rätt spretig när jag blandar hej vilt och att det liksom inte finns någon riktigt röd tråd och därför valt att fokusera mer på entreprenörskap och sociala medier som jag ändå har en tydlighet i och som jag vet att många uppskattar. Men återigen, ni vet bäst. Håller ni med de som säger att bloggen är tristare utan all vardag..? 
 
 

181 thoughts on “Bara jobbsnack eller familjeliv?

  1. Jag har märkt att jag ibland glömmer att gå in på din blogg nuförtiden och det beror nog på att jag inte blir så engagerad av inläggen om entreprenörskap och sociala medier. Det är intressant men blir mest som en uppslagsbok om jag hamnar i en diskussion om just detta. Dina vardagsinlägg älskar jag!

  2. Började läsa din blogg pga att min son fick diabetes och när jag googlade om det så hittade jag hit. Jag tyckte då det var jättespännande att läsa om Mio och er vardag. Nu märker jag dock att jag nästan aldrig är inne på din blogg längre just pga att jag inte har något intresse för entreprenörskap o sociala medier och att det mestadels handlar om det nu. Jag förstår svårigheten att välja inriktning, då det säkert finns lika många läsare som föredrar det ena eller det andra. Hursomhelst tycker jag du verkar vara en härlig person och kommer säkert lyckas med din blogg vad du än väljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *