Semester och workmode i ett

God morgon kära ni! Nu har jag några dagar framför mig utan barn, och även om det känns lite trist att inte ha dem så ska det bli otroligt härliga dagar. Jag ska göra det där som jag alltid tänker att jag ska göra men som aldrig blir av: Semestra här på hemmaplan. Visst, det har jag gjort även tillsammans med barnen, men nu blir det mer vuxenaktiviteter. Jag ska gå på stranden med en kompis och bada och äta precis när jag vill, läsa en bok och kanske råka somna utan att någon liten person sitter bredvid mig och svimmar av värmeslag pga. inte kan bada när mamman sover, äta sallader på stan mest hela tiden, köra “After beach” och dricka nåt gott, träna utan att passa tider… Ja men ni fattar! Bara njuta. Och det fina är att jag även kommer hinna jobba. Den här veckan har jag fokus på flera större projekt som kräver tankeverksamhet och planering. Så himla viktigt och också väldigt kul. Men nu… innan jag sätter mig några timmar med mina projekt – dags för fakturering. Jippi! Eller nåt… 
 
 

15 thoughts on “Semester och workmode i ett

  1. Älskade din blogg innan, det var så bra variation men nu känns det som om du BARA skriver om sociala medier, jobb och ger tips till egenföretagare och liknande. Är detta ett medvetet val? Var tog alla vardagliga inlägg vägen? Är det medvetet du visar mindre bilder på barnen och skriver mindre om er vardag och Mios sjukdomar? Saknar verkligen en massa inlägg kring allt som har med vardagen (minus jobb) att göra! Skrollar mest igenom bloggen då och då nu, innan var jag en trogen läsare.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *