Alltid när jag reser

Goood morgon!☀️ Idag bär det alltså av till Åre, men först har jag en del morgonbestyr att göra. Barnen ska upp och iväg till skolan och jag har ett telefonmöte innan jag sticker. Är egentligen ledig idag men var tvungen att stoppa in det för att få veckan att gå ihop. Vi var ju iväg i Båstad måndag och tisdag och så har jag varit i Lund med Mio… dålig vecka att vara ledig. Men men… 
Jag är nästan färdigpackad men just när man ska iväg till ett lite kallare ställe och ska ha med sig funktionskläder så blir det ju en del extra… och packa lätt har aldrig varit min starka sida. Men den här gången tycker jag ändå att jag har varit minimal. Jag har en outfit tills ikväll, en tills imorgon kväll och 1 1/2 till lördag och söndag (hemresedag ju). Med 1 1/2 så menar jag att samma jeans funkar i två dagar. Och så har jag då tretusen lager med funktionskläder. Jag ska inte frysa! Och vandrarkängor.
Hur som helst, det här är prylar som jag alltid har i handbagaget och som jag aldrig skulle resa utan:
  • en bok att läsa
  • en bok att skriva i + en penna (får alltid en massa inspiration när jag reser)
  • hörlurar för att kunna lyssna på poddar och ljudböcker
  • en supertunn sjal som jag kan ha över huvudet utan att kvävas – så slipper jag sitta och sova in public så att säga. Mycket lättare att göra det för sig själv, under sjalen, i “mörkret”
Men nä hörni, nu ska jag väcka mina små killar och kicka igång dagen här! Vi hörs under resan! Vad har ni för helgplaner? Är det fler som är ute och reser? 
 

16 thoughts on “Alltid när jag reser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *