Dags att julpynta!

Fredag hörni! Härligt, eller hur? Vad ska ni göra? För oss så innebär helgen fredagsmys idag, julpyntande med julmysik och pepparkakor imorgon och säkert både en och två julfilmer under helgen. Ja den här helgen blir alltså också lugn. Jag behöver faktiskt jobba lite dessutom. Jag behöver planera framåt, göra nya avtal, rota i förra årets ekonomi och lite annat. Och så ska Alvin på fotbollsträning. Nästa helg blir mer hektisk. Ska ut både torsdag och fredag, vilket redan stressar mig. Två dagar i rad. Hur tänkte jag? Men samtidigt så har jag ju bestämt mig för att inte bara jobba, jobba, jobba eller vara med barnen eller träna. Jag tycker ju att det är så himla kul när jag är iväg och träffar mina vänner. Så det kommer bli kul! Och det är värt det!
Men just nu ser jag sååå mycket fram emot att ha en riktigt julig dag imorgon. Jag äääälskar julen och har uppenbarligen fört över det på barnen, för det här med julpyntande är stort här hemma. Det är liksom starten på julen. Har ni redan julpyntat? Eller gör ni det i helgen? Senare?
Det ska bli så mysigt att hänga med mina små killar igen efter att de har varit hos Jonas i två dagar.
 
 

16 thoughts on “Dags att julpynta!

  1. Adventsstjärnorna och -ljusstakarna åkte upp igår kväll, men resten, tomtarna och det, får vänta till den 23:e… Jag är inget jättefan av julpyntning, men adventsstjärnorna älskar jag! De behövs för att lysa upp i mörkret som är nu och ge lite feeling.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *