Just f…ing do it!

Idag har det varit en inspirerande dag. Först så var jag på ett jättebra möte i morse, på ett bolag som överträffade mina förväntningar, och sen åt jag lunch med en gammal killkompis som jag inte har träffat på länge. Så himla kul! Eftermiddagen spenderade jag på kontoret, och där fortsatte Anni att lära upp oss i Final Cut (skapa rörligt material). Hon är supergrym på det och jag och Amanda försöker bli som hon. Kul med utmaningar tycker jag.
Efter jobbet så var jag först och åt sushi med Kristina…
… och sen gick vi och tittade på Johannes Hansen. 
Jag säger det igen: Han är så grym! Det jag tog med mig idag (bland annat då… jag tog egentligen med mig väldigt mycket) är att jag behöver träffa nya människor. Eller så här: Om man sitter med problemet “Jag vet inte vad jag vill” som jag gör just nu så bör man fundera över sina alternativ och sen se till att omge sig med människor som gör det man ev. vill göra, och känna efter hur det känns. Är det så jag vill ha det liksom? För min del så handlar det här om flera områden. Vart hade jag velat bo – och hur – om jag verkligen hade kunnat bestämma utan några begränsningar till exempel? Och vad hade jag velat jobba med? Hade jag ens jobbat? Ja men ni fattar… Jag känner just nu att jag vill jobba i Mama Said, men är kluven kring vilken väg vi borde gå. Vilken väg jag vill gå med företaget. Vad borde vi satsa mest på liksom? Ja men jag har en del frågetecken, och jag fick ju ett svar. Och en annan lösning är att slå upp den sidan i boken “Tough love” som jag ju har här hemma, och göra övningen. Just f….ing do it liksom istället för att sitta och gnälla över att jag inte vet. Så. Det var dagens insikt! 
 
PS. Om ni får chans att se Johannes Hansen – gör det!!

16 thoughts on “Just f…ing do it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *