Instagram, kommunikation och LinkedIn

God morgon kära ni! Min kära poddvän Linda är ledsen eftersom hon har tvingats avliva sin katt – så istället för att hon skulle sitta och hålla ihop det och fejka ihop ett avsnitt så bestämde vi att den här veckan så spelar jag in en podd själv. Och det har jag faktiskt aldrig gjort – suttit och pratat så där helt för mig själv men det gick superbra. Det var ungefär som att skriva ett blogginlägg, så det var en bra lärdom. Det funkar att göra det själv om man har tydliga ämnen att prata om.
Och idag pratade jag om det här med vad som är bra på Instagram, den ständiga diskussionen. Hur ska man jobba för att växa där helt enkelt? Och så pratade jag om kommunikation. Ska man prata om allt man gör för att säkra upp, eller är det bättre att bara prata om en sak och göra det riktigt mycket? Och till sist så pratade jag om LinkedIn och hur jag har jobbat där under november månad. In och lyssna vet jag så får ni säkerligen med er några bra tips. Och om inte annat så vill jag gärna att ni diskuterar de här ämnena med oss. Det gör ni bäst i vår Facebookgrupp. Men först och främst- in och lyssna på avsnittet. Här. Eller i er podcastapp förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *