Om att hitta små hem lite här och var

Midweek… säger man ens så? Ja ja, jag säger så nu! ?? Onsdag hur som helst ja… Min träningsdag. Jag tränar alltid med min PT onsdag-morgnar, och har gjort det genom samtliga perioder i livet — ja under de åren som jag har tränat med honom vill säga. Det var faktiskt det enda som jag inte prioriterade bort när jag tidigare i våras jobbade nästan 24/7. Mina PT-pass på onsdagmorgnar är liksom gjutna i betong kan man säga! Och jag älskar det! ??

Jag älskar att mitt gym är “mitt” gym och att jag känner mig så himla trygg och hemma där. Det är samma gym som jag utbildade mig till PT på och när utbildningen var klar så fortsatte jag att träna där. Det finns inga fönster (!) och är egentligen rätt gammalt och slitet (det mest slitna SATS-gym som jag har sett faktiskt), men jag ÄLSKAR det! ? Stora ytor och bra utrustning. Och så det där med hemmakänslan som sagt. Det gör sååå mycket!

Och det är det jag vill komma till… hemmakänslan. Det är så otroligt viktigt att hitta små “hem” i ens vardag. Platser där man verkligen känner att det här är “mitt” ställe, “min” affär, “min” buss, “min” stig eller vad det nu kan vara. Där man hänger i alla väder och i alla perioder i livet… Hänger ni med? Förstår ni vad jag menar? De där platserna som ingen kan ta ifrån en, och de som man har valt för att man själv vill vara där — inte för att nån partner eller vän går dit. Ja men jag är säker på att ni fattar. ?? Har ni såna ställen? Förutom hemmet då… för där känns det förhoppningsvis hemma. Mitt kontor är ett annat sånt ställe. Jag har haft perioder när jag har gillat det mer eller mindre, perioder då jag av olika anledningar inte har trivts på samma sätt där, men det är “mitt” kontor och jag känner mig väldigt hemma här. Ja för jag sitter här just nu.

Har ni såna där typiska hemmaplatser? Kan ni inte berätta? För visst förstår ni vad jag menar? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *