Möten och liten sjukling hemma

Den här dagen har bestått av möten, möten och… möten! Vi har haft två möten med potentiella kunder som vi är sååå pepp på. Riktigt roliga tjänster och produkter att jobba med, så vi håller tummarna för att vi signar åtminstone med en av dem. Den andra kan tänkas ta lite längre tid på sig, men vi får se. Håll gärna tummarna för oss! ✊?

Det är alltid extra kul när det är företag som har väldigt sociala medier-vänliga produkter och tjänster, och även om jag är en person som lätt går igång på olika grejer så kändes det så där extra kul idag. Som det faktiskt har gjort med alla våra kunder genom tiderna. Jag tror att den gemensamma nämnaren är att våra kunder har en väldigt stark kärlek till det de gör — och att vi, genom att känna det, får precis samma starka kärlek. Typ nåt sånt! ??‍♀️

Mio är sjuk idag, han har feber, och dealen med skolan är att han ska gå även om han har sin huvudvärk, men att han stannar hemma om han får minst 38 graders feber. Och i morse hade han 38,1 så då fick han stanna hemma. Eftersom han har partiell kortisolbrist så behöver vi sätta in extra kortisol så fort han blir sjuk, och som tur är så hade vi redan en tid hos läkaren i eftermiddag. Sjukt bra tajming, eller hur? ?Och vi kommer inte behöva sätta in nåt kortisol nu som det ser ut! ?? Men det är synd om honom… han är heeelt utslagen stackarn. Och diabetesen drabbas ju också. Det är supersvårt att hålla ett jämnt blodsocker när man är sjuk i övrigt. ?

Ikväll hörni… medan Alvin är på fotboll, så ska jag spela in vår bonusmodul till podcastutbildningen. Jag satt ju och gjorde den i helgen, men insåg efter tre hela dagar att jag har gjort ALLDELES för mycket. Att jag liksom hade snickrat ihop en hel Instagramutbildning. Maj gadd! ? Det är som att jag blir fartblind. Men nu idag så kom vi överens om att det som ska vara med är en lektion med en steg-för-steg-guide där man lär sig hur man ska bygga varumärke för sin podd med hjälp av Instagram. Så DET ska jag spela in ljud och sånt till ikväll. Och så kommer Sanna klippa ihop det imorgon och under veckan. ??

Den andra utbildningen? Eehh… ja men ni känner ju mig, jag kommer inte bara låta den ligga och skrota. Den är alldeles för bra för det. Och jag vet ju också att det är mååånga som vill bli bättre på Instagram.

1 thought on “Möten och liten sjukling hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *