Sista sommarnjutet, förberedelse för Social Media Academy & framtidsplaner

God morgon! ☀️ Samtidigt som jobbet verkligen har dragit igång på allvar så försöker jag ta alla tillfällen i akt att njuta av det sista av sommaren. Jag vill liksom krama ur exakt allt! Sitta ute och dricka bubbel på kvällarna, promenera i linne (!) till och från kontoret, gå ner och kvällsbada… ja men ni fattar. Ta vara på sensommaren helt enkelt. För det är jäkligt gött att ha med sig det in i vintermörkret sen, eller hur? Jag älskar visserligen hösten också, och kan tycka att november och december är mysigt eftersom jag är en riktig julnörd. Men sensommaren — det är nåt visst med den. Jag har liksom ingen stress över att jag borde vara på stranden utan känner mig bara härligt fri och njuter av värmen. ??

Men med det sagt… jösses vad jag har många to do's på min lista nu. Den 25 september lanserar vi Social Media Academy igen, och inför det så ska vi skapa en annonsplan, göra själva annonserna, skriva en massa copy, skapa webinar, lägga in allt rent tekniskt, planera mailutskick osv. osv. osv… Ja men det är mycket! Samtidigt så har vi ju våra kunder, Mama Saids sociala kanaler och mina egna kanaler att sköta. Och så har vi en ny kund som vi ska jobba med löpande. En riktigt rolig kund! Superrolig bransch som passar mig utmärkt. ? Jag ska kolla om det är ok att vi går ut med vem det är… Återkommer. Ni känner garanterat till dem i alla fall.

Just det… det som peppar mig inför den här hösten är tanken på att jag om två år ska sälja så många webbutbildningar att vi går runt och till och med har lite över. Och det kommer innebära att jag jobbar ungefär halvtid med webbutbildningarna och att resten av tiden går åt till exakt de kunder vi vill ha. Allt kommer ligga i Mama Said så klart. Det känns som ett sjukt roligt mål! Heja! Nu kör vi! ?

3 thoughts on “Sista sommarnjutet, förberedelse för Social Media Academy & framtidsplaner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *