Idag har vi haft workshop!

Jag tänkte skriva God morgon… men det funkar ju dåligt eftersom klockan är över två. Jag började dagen på gymmet med min PT och mötte sen upp mina kollegor Sanna och Jamie, för att åka till en ny kund och hålla i en halvdags workshop. Så vi landade på kontoret för inte så länge sen. Därav mitt (nästan) God morgon! ??‍♀️

Vi brukar alltid starta upp med en workshop när vi har en ny kund, och det gör vi för att få reda på mer om företaget, för att grotta ner oss i målgruppen (Vilka är det vi ska prata med i deras sociala kanaler egentligen?), för att fördjupa oss i vilken tonalitet vi ska ha, för att ta fram vilket slags innehåll vi ska ta fram och vilka kanaler vi ska jobba i. Bland annat. Ja men det är liksom flera timmars brainstorming som mynnar ut i en krispig och sjukt användbar sociala medier-strategi. Och den är grunden till allt vårt kommande arbete.

Ju bättre och mer grundlig workshop vi kör, desto enklare blir det för oss sen att pricka rätt i vår kommunikation.

Efter workshopen så har jag rensat i stora pappershögen ??‍♀️, skickat in kvitton (Yay), och tömt inboxen. SÅ JÄKLA SKÖNT! Jag kände att jag hade hamnat efter lite efter två dagars hysteriskt jobb med lansering. Hysteriskt men så jäkla kul. För båda webinaren som vi har kört har nämligen gått SVINbra! Jag är så otroligt glad över det. Och så har vi ju två kvar! ?

Ja men du ser ju hur glada vi var efter andra webinaret! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *