Bokrelease och ekonomidag

Herregud vilken bra dag det var igĂ„r. 🙌 Bra som i att jag satt med ekonomi och dagskassor (samt jobbade med att hitta en massa smĂ„ detaljfel lite hĂ€r och dĂ€r) precis hela arbetsdagen, och ja det i sig var ju inte sĂ„ dĂ€r jĂ€tteupplyftande, men kĂ€nslan nĂ€r jag gick frĂ„n kontoret var MAGISK! Det var lĂ€nge sen jag kĂ€nde mig sĂ„ hĂ€r “ikapp” som jag Ă€r nu. Ingen lansering just exakt nu, inga webbutbildningar att skapa och ingen brand som ligger och vĂ€ntar pĂ„ att bli slĂ€ckt. Konstig kĂ€nsla nĂ€r allt Ă€r sĂ„… lugnt! Men ok, vi har ju fortfarande att göra förstĂ„s, det Ă€r bara det att det inte Ă€r hysteriskt. Och just nu sĂ„ njuter jag vĂ€ldigt mycket av det! â˜ș

Och sen pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ var jag pĂ„ Julias (Tuvessonskans) bokrelease. Hon har slĂ€ppt sin andra bok, som heter “KĂ€ka grönt” och jag Ă€r sĂ„ otroligt imponerad av henne. Dels för att hon har lyckats fĂ„nga mig som inte ens Ă€r sĂ€rskilt matintresserad och dels för att hon Ă€r sĂ„ otroligt duktig och genuin i sina sociala kanaler. Eller ja, som mĂ€nniska dĂ„ förstĂ„s. För det Ă€r ju typ samma sak.

Och hĂ€r Ă€r hennes bok — som jag definitivt kommer att börja anvĂ€nda nu. Jag gick loss pĂ„ hennes första bok “PlĂ„tmat” nĂ€r den kom och nu Ă€r jag jĂ€ttepepp pĂ„ den hĂ€r.

Det sjukaste av allt Ă€r att hon redan har bok nummer tre pĂ„ gĂ„ng. Grym person ju! 🙌

Det var en riktigt trevlig kvĂ€ll med massor av god mat och dricka och en massa hĂ€rliga mĂ€nniskor. Älskar den typen av tillstĂ€llningar nĂ€r det inte Ă€r sĂ„ himla mycket folk utan istĂ€llet nĂ„gra “fĂ„” vĂ€l valda. Jag tycker att det blir ett mycket bĂ€ttre och mer genuint hĂ€ng dĂ„. Jag pratar hellre lĂ€nge och mer kvalitativt med nĂ„gra fĂ„ personer Ă€n kallpratar med en massa.

Och idag sĂ„ ska vi fira med bubbel hĂ€r pĂ„ kontoret. Fira… att ekonomin Ă€r klar och att allt Ă€r sĂ„ jĂ€kla gött! đŸŽ‰đŸ„‚

2 thoughts on “Bokrelease och ekonomidag

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *