Idag är sista chansen…

Det här inlägget innehåller reklam för Social Media Academy!

Idag är sista chansen hörni! ? Idag har vi nämligen haft sista webinaret för i år och i och med det så stänger registreringen till Social Media Academy. Ja eller vid midnatt alltså.

Och nu då… Vad händer härnäst? ? Jo men vi har pratat mycket om det här på kontoret och just nu så står vi och väger mellan att lansera en “membership site” där våra medlemmar kan coachas och fortbildas, samt få hjälp med innehållsidéer, mallar, guider och annat som behövs när man jobbar med sociala medier OCH att lansera en ny utbildning. Frågan är vad vi ska fokusera på..? Ett annat steg som vi vill ta är att vi vill lansera i USA. Alltså göra det allt det här på engelska och sen lansera där. Frågan är bara hur svårt det är..? ?Jag ska faktiskt träffa en skitbra person idag, om bara fem minuter, och prata om just det här. Berättar mer om det sen… Nu fick ni bara hänga med lite i mina tankar just här och nu… ?

1 thought on “Idag är sista chansen…

  1. Fwd: $ 10,000 succеss story per wеeк. Generatе $10000 in Mоnthly Pаssivе Incоme: http://dtcvr.kadoshfoods.com/f7db62 skriver:

    Cryрtoсurrencу Trading & Invеsting Strаtеgy for 2020. Reсеive раssivе income оf $ 70,000 pеr month: http://fxumxwuef.myshopzo.com/a6cd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *