300 köttbullar, webinar & poddinspelning

God morgon (kind of…) måndag och ny vecka! ?

Helgen har bestått av konsert (Stefan Sundström i fredags) och rullande av typ 300 (!) köttbullar. VET NI HUR LÅNG TID DET TAR ATT RULLA närmare 300 (eller nåt) köttbullar? Det tar lååång tid. Men nu jäklar är de gjorda. En månad innan jul och vi har liksom redan köttbullarna klara. Nu tror jag visserligen att vi kommer göra fler, i andra smaker, men ändå. Kul det här med att gå all in på maten — speciellt för en som som mig som hatar vardagsmatlagning och som inte är nån direkt stjärna i köket. Jag har dock kommit på att jag visst det är skitvass — om jag bara får hålla mig till vegetariskt. Det är det här med kött och kyckling som jag inte behärskar. Kul att det tog mig 45 år att fatta det! ?

Hur som helst, idag är det full fart här! Vi har två webinar — ett klockan 13,00 och ett klockan 19,00 — och jag är som vanligt så jäkla pepp att jag håller på att spricka. För webinar betyder ju sälj. Hur många webbutbildningar kommer vi sälja idag? Nu vill jag att ni håller tummarna STENhårt för att det går bra hörni. Ok? ✊Vi har närmare 900 inbokade personer sammanlagt!

Vi börjar alltid veckorna med måndagsmöte där vi planerar hela veckan, och i morse började vi även planera julveckorna. Vi tänker nämligen stänga kontoret då och vara hellediga. Så jäkla magiskt, eller hur!? ?Efter veckomötet satte jag mig och spelade in morgondagens avsnitt av Sociala medier och Kommunikationspodden.

Den här veckan svarar jag på frågor om sociala medier. Lyssna gärna imorgon bitti när det kommer ut! Här.

Men nu hörni, nu är det lunch minsann! Kör, som vanligt, på ett säkert kort: Sallad från mitt favvisställe Avokado! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *