Bang for the buck

Ja men jag får ju fortsätta på temat “sensommarkvällar” eftersom vi hade en magisk kväll på terrassen igår. Igen. Vi är rätt duktiga på att ha projekt för oss och hittar ofta på en massa saker (de senaste månaderna har vi varit i Stockholm, Göteborgs skärgård, Stockholms skärgård, Åland, Albanien, Kreta, Parga och Öland 😅) så den här helgen blev lite speciell (på ett bra sätt) eftersom den var så lugn och oplanerad. Spontanitet är mitt bästa. 💁‍♀️

Och nu kommer det bästa: När vi satt där på terrassen och hade det som bäst så fick jag ett ryck. Frågade min kille om vi inte skulle bjuda över ett par grannar som jag inte kände överhuvudtaget men som hade hälsat så fint på mig häromdagen när Bruno (vovven) höll på att käka upp dem. Eller ja inte riktigt så, men han är rädd för nya människor och skäller gärna ut dem till en början. Ja så när de kom förbi här på grusvägen och tyckte att jag höll en urgullig liten luddig sak i famnen så visade han sig från sin allra sämsta sida. Men grannarna, som var urtrevliga, lät sig inte skrämmas utan hälsade fint och inbjudande.

Eftersom jag älskar trevliga människor (finns det nån som INTE gör det?) så kom jag på den briljanta idén att vi kunde skicka iväg ett sms (min kille har bott här längre än jag så han letade fram numret från bakfickan eller nåt) och höra om de ville komma över på ett glas bubbel. “Japp, vi kommer gärna om 20-30 min”. VA? Vi, som sällan får nåt positivt utfall när vi skickar iväg en förfrågan sådär mitt i lördagkvällen, var i chock. Och så himla glada. ÄLSKAR som sagt spontanitet. Hade vi bestämt tidigare att de skulle komma hit så hade halva dagen gått ut på att städa, fixa, förbereda och gudvetvad (varför gör man ens så???), nu var det bara “kom över” och så var det bra med det.

Återigen fick vi bang for the buck. Ja alltså vi fick bekräftat att det var en himla bra idé att lägga tid och pengar på att sätta upp ett tak och köpa tre värmare tidigare i sommar. Utomhus i regnet, finns det nåt bättre? Kolla här hur mysigt det är på vår terrass:

Jamen ni kommer förmodligen se oss sitta där och dricka bubbel ända in i november! 💁‍♀️

Men nu bär det av mot Stockholm. Jag ska hålla i en workshop imorgon. Ska berätta mer om det sen. Och så ska jag träffa några härliga personer och intervjua dem till Sociala medier och Kommunikationspodden. Mer om detta också vid ett senare tillfälle. Nu måste jag packa och sen köra de där 65 milen norrut. Eller i alla fall sitta bredvid som co-driver (Lögn pga. noll lokalsinne).

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *