Bokföring online – himlans dyrt alltså…

För er som har lyssnat på mitt och Lindas senaste avsnitt av “Vad fan håller jag på med?” så vet ni att jag har funderat lite över ifall vi ska börja sköta bokföringen online. Det har liksom stått på min to do-lista ett tag över saker som jag ska kolla upp. Så nu i eftermiddag när jag kom hem så tog jag mig en titt på Wint – tänkte att det kan nog vara något för oss. Men så gjorde jag den första inställningen, för att få fram ett pris…
Eeeh… tack men nej tack. Inte det att det inte är värt det. Det är säkert ett fantastiskt system som funkar alldeles utmärkt på många sätt… MEN det blir ju dyrare, och gissningsvis även mer arbete för mig, än att ha en redovisningskonsult som gör det. Jag förstår inte riktigt grejen med det här priset. Men… inget ont om Wint nu (är det något jag kan tänka mig att använda så är det nog Wint tänker jag), det är säkert så här priserna ser ut, det kom bara som en chock för mig. Och jag förstår helt ärligt inte varför jag ska använda det här när det är billigare på andra sätt. Förstår ni, ni som är mer insatta? Är det nåt jag missar? Hälsningar okunnnig ?

0 thoughts on “Bokföring online – himlans dyrt alltså…

  1. Wint är väl lite både och om jag förstått det rätt? Dvs du gör en del jobb, men de har ju samtidigt ekonomer som hjälper till och kollar att bokföringen är korrekt och momsen kommer in i rätt tid och så? Sen är väl deras idé att man ska kunna följa pengaflödet mer direkt jmf med tex månadsrapport från bokföringsbyrå/redovisningskonsult?
    Då är det väl bättre med ett bokförings- och faktureringsprogram, och sen lämna bort tex för årsbokslut och deklaration? Så gör jag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *