Rullskidor, Bodyjam och annat kul på Go Hälsomässa

Igår var jag på Go Hälsomässa. Hängde med Madleine som är en av mina PT-kompisar från utbildningen. Så hon är alltså också PT, och dessutom en duktig boxningsinstruktör, eller tränare eller vad det nu heter. Här finns hon i alla fall. 2Hur som helst – mässan var på ett sätt lite för liten. Och då tänker jag för liten i att det var för få utställare, men vi hade en grym dag eftersom vi testade på en massa nya träningspass – Dans Fuego, Body Jam, Flex och Body Balance. Okej, Body balance har jag kört tidigare men de andra var helt nya för mig. Och jag äääälskar danspassen. Måste bara få ordning på koordinationen. Så jäkla svårt det där. Tror jag får you tubea lite för att sen våga mig iväg på de där passen, för jag får sån jäkla kick av danspass.


Sen testade vi också på det här med rullskidor. Jag har velat testa sen jag var liten så det var kul att få chansen att göra det. Det är inte så svårt att hålla balansen, men lite stapplande i början innan man kommer in i tekniken, för att få upp fart liksom. Ja ni ser ju.
https://youtu.be/YufX1Rr57r8
1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *