Dagens insikt: Saker tar tid

Jag är en sån där person som tror att “äsch, det tar bara ett par minuter att lägga in ett Instagram-inlägg”. Så igår, efter att jag hade tränat så ringde jag kollega-Amanda och tänkte att hon och jag skulle brainstorma och hitta en bild tillsammans eftersom det nu var första gången som vi skulle göra ett inlägg för vår nya kund. Jag tänkte att det kunde vi pyssla med i en kvart medan jag körde hem. Det tog två timmar! Att jag aldrig lär mig. Okej, den här gången tog det extra lång tid eftersom det var första gången som vi skulle in i en massa nya onlineverktyg, hitta lämpliga hashtaggar som passar… och så vidare. Det slipper vi ju nästa gång. Men det är ändå en väldigt viktig insikt för mig:

Saker tar tid!

PS. Tänker att det kanske kan vara intressant att veta hur vi går tillväga när vi har nya kunder så här? Vart vi börjar liksom. Jag ska berätta om det i ett kommande inlägg.
Jag och barnen såg film härom kvällen, och Flash från Zootropolis är en typ som gärna tar tid på sig och inte verkar se det som en bristvara ?

0 thoughts on “Dagens insikt: Saker tar tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *