En snabbis då och då

Nu har jag pratat med alla mina kollegor en och en för att ta tempen och framförallt för att höra vad de gillar mest respektive minst att göra. Och det fina är att vi alla är olika och därmed gillar olika saker. Vi kommer nu att ha ett gemensamt möte allihop där vi tydliggör våra roller och vem som gör vad. Himla bra.
Under de här samtalen har det kommit fram flera bra förslag på förbättringar, och jag tar med mig allihop och tänkte dela med mig med ett av dem, som jag fick idag: Nämligen att vi oftare ska sätta oss ner och prata så här, så blir det liksom enklare att lufta om det skulle vara något som man har på hjärtat. Och det tycker jag är jättebra. Jag älskar rak kommunikation och att man säger istället för går och tänker. Så det klubbade vi direkt. Vi funderade lite på vad vi skulle kalla det. Kvartssamtal låter som lågstadiet… så vi kom på att “Snabbis” blev bra.

Här är de frågor som jag bad att de skulle förbereda innan vi satte oss ner och pratade:

  1. Vilka av dina arbetsuppgifter tycker du är roligast/ mest utvecklande? Rangordna gärna.
  2. Finns det någon uppgift du helst hade sluppit eller gjort mindre av?
  3. Vad kan jag göra för att göra din arbetssituation bättre?
  4. Vad kan du själv göra för att göra din arbetssituation bättre?
  5. Hur kan vi förändra PR with an Edge till det bättre? Andra rutiner? Kontoret? Arbetsplatserna? Andra slags kunder? Andra tider?
  6. Hur är arbetsbelastningen? Hinner du med allt på 8 timmar?
  7. Får du utrymme till att ta a) ansvar? b) vara kreativ? c) hitta på egna projekt i PR with an Edge?

 

0 thoughts on “En snabbis då och då

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *