Bra innehåll berör

För ett tag sen intervjuade jag Emma Kronkvist, chef för SVT i Malmö, Göteborg och Umeå till vår podd ”På Insidan” och även om hon inte jobbar just med innehåll så kunde jag inte låta bli att fråga ut henne om just det. Hur gör man bra innehåll? Vem gör bra innehåll? Och hur är det med TV-TV egentligen? Kommer det finnas kvar i framtiden? Kommer våra barn titta att på TV klockan 20,00 en fredagkväll eller kommer de bara skratta åt att vi hade bestämda tider? Som nån annan bestämde… Ja jag frågade helt enkelt ut den här grymma tjejen om det och mycket annat. Lyssna gärna.

 

En av de grejer som jag själv tror är allra viktigast i en podd, blogg, vlogg eller vilken som helst plattform där man placerar sitt innehåll så är det just att nå fram till människors hjärta på ett eller annat sätt. Lyckas man beröra så är det bra innehåll. Och lite så resonerar Emma också:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *