God morgon helg

Fredag, sol och lite, lite mindre huvudvärk idag. Jag tror att det går åt rätt håll. Tjohooo! Jag ringde vårdcentralen igår, och med tanke på det jag beskrev om min huvudvärk så var hon inte orolig. I och med att det kom smygandes samtidigt som jag var uppe varannan timme i flera nätter, och med all oro det innebär med Mios diabetes så trodde hon att det är det som är orsaken. Jag tänkte att eftersom det har gått så lång tid och jag faktiskt sov hur mycket som helst på Svalbard så borde det ju ha gått över. Men hon sa att det är inte första gången en förälder till en diabetiker kontaktar sjukvården med extrem huvudvärk. Så jag litar på det och känner ju en pytteliten förbättring idag också. Halleluja!

Idag är det fredag och PT-dag, det är en himla härlig kontrast till mina vanliga dagar, men just idag har jag bokat om flera av mina kunder eftersom jag fortfarande har ont.

Jag längtar så så så mycket tills jag känner mig pigg, frisk och stark och står där på gymmet igen. Eller hänger för all del.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *