Tankar som virvlar runt i mitt huvud

  • Borde jag testa Brun-utan-sol? Nu när jag ser så här trasig ut (Har inte sovit på en vecka) så känner jag att jag hade behövt en slags kick i utseendet för att slippa skrämma alla isbjörnar på Svalbard. Vart köper jag en bra brun-utan-sol?
  • Proteinbars! Jag måste köpa proteinbars. Kommer inte äta varken säl, val eller fisk. (Gillar inte fisk)
  • Sömn! Det finns en risk att jag totalt däckar när jag kommer till Svalbard. Att jag lägger mig i sängen på kvällen när vi kommer fram och att jag sen aldrig kommer upp igen. Förrän på måndag när vi ska resa hem. Jag kommer, hur det än blir, att få sova. Jaaaaa! Win! Win! Win! Och förmodligen bli av med min konstanta huvudvärk.
  • Just den här hösten får jag många förfrågningar om att köra kurser och seminarier. Det är kul. Jag gillar verkligen det och vill ta mig till nästa nivå. Retoriskt alltså. Jag har gått “Snacka snyggt” för några år sen och skulle kanske gå del 2? Eller ännu hellre så hade jag velat ha privata lektioner i retorik, för att liksom jobba kontinuerligt med det.
  • Varför hatar jag att packa? Jag tror att det är för att ena delen av mig vill släpa på så lite som möjligt, och andra delen ha med en massa olika slags kläder ifall jag inte känner för just det där… Kanske jag bara borde bestämma mig för att anamma ena sidan… så att jag slipper den där konflikten? Så kanske jag slutar att hata att packa? Vad tror ni?

Den här gången ska det dock bli lite, lite roligare att packa. Ska ju testa Iamrunbox– för att slippa skrynkliga toppar.Iamrunbox alexandra bylund väska iamrunbox alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *