Poddar, möten & utbildningar

Idag har jag gjort många roliga saker:
  • Varit hela dagen på kontoret. Det är så ofta som jag har möten på andra ställen så dagar där jag bara kan vara kvar på samma ställe blir väldigt mycket mer effektiva.
  • Haft med mig liten kille med en sträckning i benet till jobbet. Han (Alvin) har legat i en Fatboy hela dagen och tittat på YouTube.
  • Pratat med våra kunder som vi ska åka och hälsa på imorgon. Vi ska vara med och prata om kommunikation inför ett gäng nya anställda. Så jag och Sanna fick lite instruktioner om hur upplägget skulle vara, samt fick snabbt slänga ihop en Keynote. Imorgon bitti åker vi till Stockholm över dagen och kör det här.

För några veckor sen, när vi föreläste om podcasts, såg det ut så här. Klockan 8 på morgonen var vi klädda så här. Det var sommaaaar! Ett minne blott.

  • Fått böter. Ja skitkul, eller hur? Kunde gjort nåt roligare för de pengarna..
  • Varit intervjuare i en podd som snart kommer ut.
  • Pratat med en vän om en ny podd som vi har bestämt att vi ska köra igång. Som jag är så himlans pepp på.
  • Haft möte med ett ganska stort företag som vill att jag börjar utbilda deras kunder i Sociala medier och Content. Och det älskar jag ju att göra så jag ska skicka ett förslag redan ikväll lovade jag.
  • Fått reda på att WWE17 har kommit ut och att det låg ett exemplar på Game Stop och väntade på Alvin. Vadå? Vet ni inte vad det är? Ett wrestlingspel. Såklart. Så som han själv uttryckte det så har han haft världens tråkigaste (på kontoret) och världens roligaste dag. Det är kontrasterna i livet som gör det… Ja det där sista sa han inte.
  • Åkt till Emporia och köpt WWE17 för 699:- Puh! Men jag hade lovat honom det sen lång tid tillbaka så det var bara att hosta upp pengarna.
  • Betalt fakturor för 150,000:- Fy faaaaan vad det är dyrt att driva företag.
  • Postat brev! Ja men det är den svåraste aktiviteten som finns för mig. Men det struntar Skatteverket i. 
Det enda trista med den här dagen är att jag fick hoppa Sh'bam-passet så här i sista sekund. Har en del jag måste göra klart och eftersom jag ska iväg imorgon bitti så försvinner hela den dagen. Kanske lite bra också eftersom det har börjat killa i halsen. Förkyyyyylning på gång. Blä! Men jag brukar inte bli så dålig så det är bara att ta sig igenom.
 
Sist jag var i Stockholm, var för några veckor (månad?) sen, när jag och Maria såg Veronica Maggio.
Och Eva Dahlgren.
Och Håkan Hellström. Maj gadd, publiken blev alldeles tokiga när han kom in. Jag är lika stort Maggio-fan som alla hysteriska Hellström-fans är… Hellström-fans, så jag kan förstå grejen. Jag tyckte också att det var stort. Jättestort, även om jag inte är hans största fan. Vad grymma de var!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *