Hemma från sjukhuset och Internet i Fokus

Vi kom hem igår eftermiddag. På vägen hem körde jag till Apoteket och köpte ut akutmedicinerna. Nu har vi en till liten kille att vara oroliga över dygnet runt. Suck. Men det kommer förmodligen lätta (avta helt?) efter att de har fått bort den där tumören som ju tar sån plats på ett sånt viktigt ställe. Nu är vi ju rädda för minsta lilla svullnad i halsen. De sa, innan han blev utskriven att om det här händer igen så ska vi åka raka vägen in till akuten, men först ge honom av den där medicinen. 
När vi kom hem så hann jag bara duscha och göra mig klar, för sen skulle jag iväg på ett bloggevent – som jag hade sett sååå mycket fram emot – som Linda från Better Bloggers höll i. Hon och jag skulle prata om innehåll och bloggande så jag fick återigen känna på det här med kontraster. Ena sekunden i en sjukhussäng – andra på ett trevligt kvällsmingel. Och det var väldigt trevligt. Många härliga bloggare, och så mina kollegor också. Men jag visste hela tiden att Alvin var där hemma och egentligen inte alls ville att jag skulle iväg. Han blev ledsen, vilket sällan händer. Och idag är det Internet i Fokus där jag ju ska vara moderator. Det kommer bli jättebra när jag väl är där. Ska vara där redan 07,30 så jag väcker inte Alvin innan jag går, utan pappa Jonas kommer hit och tar över.
 
Nu kör vi! Internet i Fokus 2016! Det går bra att följa dagen på Twitter och Instagram – #IIF2016 – och imorgon kommer det komma upp videos från alla talks. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *