Stå på händer två gånger om dagen

Jag körde som sagt ett pass med min PT i morse, och nu har jag lovat mig själv (och honom) att träna handstående två gånger om dagen i en hel vecka – tills nästa gång vi  ses. Och jag känner redan, efter två gånger idag, att jag börjar hitta kontrollen mer och mer. 
Mina största fel har varit att jag har tagit för mycket sats…

… så att jag slår för hårt in i väggen. Då blir det svårt att få kontroll.
Så hellre sätta ner raka armar lätt ner i golvet, och sen sträcka upp sig och spänna allt man har; ben, fötter, rumpa och armar.
I morse stod jag typ 3 sekunder kontrollerat, nu på eftermiddagen kanske 5-6. Om en vecka springer jag omkring lite hur som helst. På händer. Eller nåt. 
För målet nu är som sagt två gånger om dagen i en hel vecka. Nu jäklar!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *