God morgon helg

Älskar fredagar – som ju är min PT-dag. Idag ska jag ta lite bilder på olika övningar tänker jag. Eftersom jag har använt videokameran den senaste veckan så har jag varit värdelös på att fota. Skärpning nu tänker jag! Men så kommer väl också den första vloggen ut väldigt snart. 
Det är så mycket jag vill göra. Skulle kunna blogga på heltid, driva en YouTube-kanal på heltid, jobba med PR with an Edge på heltid och jobba som PT på heltid. Ja men ni hör ju… då skulle jag ju behöva fyra dygn under ett. Och så lägg till barnen också – de vill jag också ha mer tid med. Äsch, det funkar ju inte. En sak i taget… men det är ju också därför – för att jag bara har ett dygn – som jag inte hinner göra allt jag vill.
Men nu är det helg och jag har massor av tid för barnen och för att träna. Underbart!
Det var inte länge sen jag körde utomhus i så här lite kläder. Skulle vilja köra lite utomhuspass nu innan det blir för kallt. Men idag – inomhuspass på gymmet. Knäböj och handstående!
 

0 thoughts on “God morgon helg

  1. Hah! Relaterar till att vilja göra exakt ALLT! Kanske är bra att en inte kan göra allt, för då får en hitta vad som är viktigast för stunden också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *