Smarta saker vi har kommit på idag

Idag har jag inte öppnat datorn en enda gång sen i morse. Vi har ju haft möten mest hela dagen. På eftermiddagen rannsakade vi oss själva, eller snarare företaget, och funderade över vad vi jobbar med idag, vad vi är duktiga på, vad vi vill jobba med och vad vi inte vill jobba med. På något sätt så känns det som att vi inte borde kalla oss för PR-byrå. Vi jobbar ju med helt andra saker. Eller så kan man kanske kalla det modern PR, jag vet inte…
Det som känns närmast är väl i alla fall att vi snarare har kommit att bli en contentbyrå. Vi jobbar med att skapa innehåll genom artiklar, poddar och videos. Och så föreläser ju jag och utbildar. Sen jobbar vi en hel del med influencers och SEO också. Fast när det gäller SEOn så är det mest att vi skriver så att det är anpassat för sökmotorerna – vi analyserar inte och är inga SEO-experter. Så nu har vi rett ut det. Vi påbörjade också en väldigt slarvig hisspitch – mest så att vi fick ner innehållet i en salig röra. Innehåll som vi kan snygga till sen. Och så skrev vi ner vilka områden vi jobbar med. Så nu är det också klart. 
Sen var jag på gymmet nu på kvällen – och träffade en kille som är helt sinnessjukt grym på att stå på händer. Han står på skivstänger, på bosubollar (japp, ganska bra stabilitet i den kroppen) och lite hur som helst. Håller på med Street workout (hade aldrig hört talas om det). Hur som helst – när jag frågade honom om hans bästa tips så var det väldigt enkelt: Gör händerna så stora som möjligt (spreta med fingrarna) och öva, öva, öva minst fem minuter om dagen, så sitter det till slut. Och det är ju det jag gör nu, övar, övar, övar. Och jag märker att jag blir bättre och bättre. Som vanligt så är det inte så klurigt:
  • Vill man gå ner i vikt så ska man äta mindre
  • Vill man bli duktig på att stå på händer så ska man öva på att stå på händer
  • Vill man bli bra på att laga mat så ska man öva på att laga mat
  • Vill man bli bra på matte så ska man läsa matte

Ja men det är ju inte svårare än så. Vi behöver inte krångla till det med dieter, metoder och perfekt teknik – utan bara öva på det vi vill bli bra på. 

Så det här med att köra 5-15 minuter två gånger om dagen – det är bästa tipset för att lära sig att stå på händer.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *