Låt mig presentera en ny podd: “Vad fan håller jag på med”

Jag och Linda har pratat ett tag om att göra en podd ihop – en podd om entreprenörskap. Jag har ju haft en podd tidigare –  tillsammans med min startup-vän och kollega Sofia – som hette Entreprenörspodden och som handlade om just entreprenörskap. Vår podd handlade dock mest om entreprenörskap ur ett startup-perspektiv.
Min och Lindas podd handlar mer om entreprenörskap ur ett bredare perspektiv. Lite mer om känslorna kring det, pusslandet för att få ihop det, ångesten över att inte veta hur morgondagen ser ut, funderingar kring vad som borde vara nästa steg. Och så vidare. Det är så kul att ha en entreprenörspodd igen eftersom mitt jobb är en ganska stor del av mig. Det känns som att ämnena aldrig kan ta slut. 
Så idag firar vi lite extra att vi äntligen publicerar det första avsnittet av “Vad fan håller jag på med?”. 

Det är väldigt pirrigt det här. Nu har jag lyssnat så mycket (med mitt jobböra) och analyserat så mycket poddinnehåll att jag ju borde vara världsbäst på det här. Men det är ju inte samma sak när det gäller en själv. Det är lätt att säga vad som ska göras, men kanske svårare att leva upp till det själv. Lyssna gärna! Och kom gärna med feedback på vad som är bra, vad som kan förbättras eller vad ni vill höra mer om. Vi är så himla peppade på det här. Hoppas ni också är det. 

0 thoughts on “Låt mig presentera en ny podd: “Vad fan håller jag på med”

  1. Ska bli väldigt roligt att lyssna! Har ju hyfsat nyligen slängt mig in i det där och hunnit tänka så några gånger hittills haha 😉 Tror det får bli lite poddlyssning imorgon påväg till förskolan (20 min promenad dit, perfekt för lite podd)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *